Na Kontaktoni

Për çdo pyetje, sugjerim ose informacion shtesë na kontaktoni. Jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe për të dëgjuar nevojat tuaja. Të komunikosh me ne është hapi i parë drejt një përvoje të mrekullueshme!

Orari

MON-FRI 08:00 – 17:00
SAT 08:00 – 15:00

Kontakti

Phone: +355 69 638 8221​

Vendndodhja

Pane Inxhinjerise se Ndertimit, Rruga Artan Lenja nr 33, Tirana 1001

Na Ndiqni
Scroll to Top